about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت عصر داده‌های آسیاتک قصد دارد تامین‌کننده سرویس‌های ابری در سطح خاورمیانه باشد و خدماتش را به فراتر از مرزهای کشور ارائه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مجموعه عصر داده‌های آسیاتک، که از شرکت‌های اقماری شرکت آسیاتک است، خدمات ابری را به مشترکان و مشتریان خود ارائه و عرضه می‌کند. سرویس‌های Cloud یا همان خدمات ابری جزء سرویس‌های لبه تکنولوژی محسوب می‌شوند و یکی از شرکت‌های ارائه‌دهنده این خدمات شرکت عصر داده‌های آسیاتک است.

رضا رجال‌زاده، مدیرعامل عصر داده‌های آسیاتک، در گفت‌وگو با زومیت، خدمات این شرکت را این طور توضیح داد: «تمام محصولاتی که مشترکین و مشتریان در مجموعه خودشان به‌صورت اختصاصی استفاده می‌کنند، از جمله سرور، خدمات DVOPS، خدمات مربوط به امنیت و خدمات مدیریت سرویس، می‌توانند با هزینه‌های مناسب‌تری از مجموعه سرویس‌های ابری دریافت کنند تا دغدغه نگه‌داری، پشتیبانی و خدمات وابسته به حوزه آی‌تی را نداشته باشند؛ چون این خدمات توسط مجموعه ابری انجام می‌شود.»

مصاحبه اختصاصی زومیت با مدیرعامل عصر داده‌های آسیاتک را می‌توانید در ویدیوی زیر ببینید:

این شرکت محصولات و خدمات ابری را به مجموعه‌های مختلف، از مجموعه‌های کوچک تا سازمان‌ها و ارگان‌ها، ارائه می‌کند. رجال‌زاده آینده روشنی را برای این حوزه متصور شد و گفت:

«مجموعه محصولات و سرویس‌های ابری محصولات جدیدی هستند که چند سالی است در کشور ما باب شده‌اند. آینده حوزه زیرساخت در دنیا روی خدمات ابری پایه‌گذاری شده است. مجموعه آسیاتک هم همیشه در حوزه ارائه خدمات سعی کرده پیشرو باشد و مجموعه ابر آسیاتک را دو، سه سالی است راه‌اندازی کرده است.»

به گفته او، مجموعه عصر داده‌های آسیاتک تا امروز موفق شده اهداف اولیه‌اش در ارائه خدمات ابری بهینه و مناسب به مشترکین را محقق کند. مدیرعامل این شرکت در خصوص برنامه‌های آتی این مجموعه نیز گفت:

«برای چند سال آینده هدف ما این است که به یکی از تامین‌کننده‌های مطرح در منطقه خاورمیانه تبدیل شویم و به‌عنوان یک تامین‌کننده مطمئن در حوزه خدمات ابری به مشترکین خود در سطح منطقه سرویس ارائه دهیم.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.