about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

«ام اس آی» درنمایشگاه محصولات مصرفی الکترونیکی۲۰۲۳ از یک روتر با آنتن هایی رونمایی کرده که هنگام حرکت کاربر در خانه پوشش وای فای قدرتمندتر ارائه می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، روتر مذکور «RadiX BE۲۲۰۰ Turbo» نام دارد که مخصوص وای فای با قابلیت‌هایی خارق العاده است تا تضمین شود کاربر به سرعت به اینترنت وای فای پر سرعت متصل می‌شود.

هر چند استاندارد جدید وای فای هنوز نهایی نشده اما روتر مذکور برای پشتیبانی از «وای فای ۷» طراحی شد و همچنین مجهز به فناوری AI QoS است که هنگام بازی‌های رایانه‌ای یا ترجیح دهی نوع متفاوتی از ویدئوهای در حال پخش به کار می‌آید و سرعت ارتباط رایانه با سرور بازی‌ها را ارتقا دهد. پهنای باند روتر ام اس آی ۳۲۰ مگاهرتز است و شرکت مدعی است در مقایسه با روترهای «وای فای ۶» معمول ۴ بار سریع‌تر عمل می‌کند.

اما نکته متمایز درباره RadiX آنتن‌های آن است که برخلاف روترهای معمول دیگر می‌تواند به طور خودکار موقعیت خود را طوری تنظیم کند تا زمان حرکت کاربر در خانه، دستگاه‌های خاصی را دنبال و بهترین پوشش وای فای را ارائه کند.

البته پیش بینی نمی‌شود این روتر قبل از ۲۰۲۴ میلادی برای فروش عرضه شود. زیرا چند مانع مهم در این مسیر وجود دارد که یکی از آنها نهایی سازی استاندارد وای فای و چالش‌های دیگر مانند تضمین قدرت موتور آنتن‌های دستگاه برای فعالیت مداوم در چند ماه و سال است.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.