about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

آی او اس نیامده مشکل ساز شد

در آپدیت جدید iOS کاربران نمی‌توانند به دیتای موبایل وصل شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کاربران آیفون که سیستم عامل تلفن های همراه خود را به روز رسانی کرده اند با مشکلی تازه روبه رو شده اند.

دیروز نسخه جدید این سیستم عامل (iOS 12.1.1) رونمایی و عرضه شد اما چیزی نگذشت که مشخص شد، افراد برای اتصال به اینترنت فقط باید از طریق وای فای وارد شوند و امکان اتصال از طریق شبکه دیتا (سیم کارت) فراهم نیست. به عبارتی دیگر کاربران آیفون در حال حاضر برای دسترسی به اینترنت تنها کاری که می‌توانند انجام دهند، استفاده از اتصالات وای فای است.

نکته قابل تامل اینجا است که این مشکل در نسخه بتا نیز وجود داشته و کاربران موضوع را به شرکت اپل گزارش داده بودند. اما در نسخه رسمی همچنان این مشکل به قوت خود باقی است.

سیتم عامل (iOS 12.1.1)  در مواردی دیگر مانند اجرای میانبرها نیز مشکل دارد. البته این مشکل از سمت سرویس دهنده آن میانبر بوده و می توان آن را برطرف کرد. اما در باره مشکل اول یعنی عدم اتصال به شبکه دیتا باید منتظر اعلام رسمی اپل یا ارائه به روز رسانی جدید بود.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.