about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

آی‌تیونز با میله ابزار جدید

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نسخه 12.4 نرم‌افزار خرید و پخش موسیقی و فیلم اپل دارای یک میله ابزار کناری در سمت چپ برای تسهیل دسترسی به برخی اقلام خاص مانند موسیقی، آلبوم‌های مختلف، خوانندگان و ژانرهای گوناگون است.

ویرایش منوها بر مبنای فهرست منتخب و جابجا کردن راحت آهنگ‌های موجود در فهرست ازجمله دیگر مزایای این ابزار است.

اگرچه این نرم‌افزار و خدمت موسیقی هرگز برای اپل چندان پول‌ساز نبوده، اما این شرکت قصد دارد باهدف افزایش دامنه خدمات خود در حوزه پخش آنلاین موسیقی توجه جدی‌تری به این بخش معطوف دارد. رقابت در این عرصه این روزها گسترده‌تر شده و Spotify  و  Pandora توانسته‌اند به‌طورجدی توجه کاربران اینترنت را به خود جلب کنند.

اعمال تغییرات در media picker دیگر تحول در آی‌تیونز 12.4 است که در قالب آن از منوی جدیدی برای انتقال آسان میان موسیقی، فیلم، برنامه‌های تلویزیونی و دیگر انواع محتوا استفاده می‌شود. در نسخه فعلی آی‌تیونز از یک میله ابزار واحد برای جابجایی میان مقوله‌های مختلف بهره گرفته می‌شود.

علاوه بر این mini player هم دچار تغییراتی شده و جایگاه آن نیز تغییر کرده است. احتمال می‌رود آی‌تیونز 12.4 در اواخر ماه می یا اوایل ژوئن عرضه شود. اپل مطابق معمول در این زمینه اظهارنظری نکرده است.

تازه ترین ها
احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.

تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.