about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

آینده فناوری از دیدگاه مدیرعامل گوگل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در زمان اعلام گزارش عملکرد 3 ماه اول 2016 شرکت الفابت1 (Alphabet)، ساندار پیچای (Sundar Pichai)، مدیرعامل گوگل، در مورد نقش خود در طرح‌ریزی، راه برد 10 سال آینده‌ی الفابت توضیح داد.
پیچای اعلام کرد واقعیت مجازی، پلتفرمی جدید و جذاب است. وی اعلام کرد: «من فکر می‌کنم، در دراز مدت رویکرد تکامل محاسباتی، از رویکرد جهانی از اول-موبایل2 (Mobile-first) به اول-هوش مصنوعی (AI-first) تغییر خواهد کرد.»
پیچای دیدگاه و جزئیات اول هوش مصنوعی را بیان نکرد؛ اما به نظر می‌رسد او به افزایش بات‌ها و توانایی‌های آن‌ها به‌خصوص در زمینه‌ی چت‌بات‌ها اشاره کرده است. با توجه به ویژگی‌های دستیارصوتی گوگل، گوگل نو (Google now) به نظر می‌رسد یکی از اصلی‌ترین اقدامات بعدی گوگل، اضافه کرد بات‌ها به آن برای توسعه کسب و کار کاربران خود باشد.
مدیرعامل گوگل با صحبت در مورد شکست انسان توسط هوش مصنوعی آلفاگو (AlphaGo) در بازی تخته‌ای گو، اعلام کرد، گوگل در حال تحقیق برای توسعه هوش مصنوعی و الگوریتم یادگیری ماشینی است.
بر اساس گزارش مالی شکرت الفابت، این شرکت در سه ماه نخست سال 2016، بیش از 20 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. این عدد 17 درصد رشد را نسبت به درآمد کسب شده در مدت‌زمان مشابه سال گذشته نشان می‌دهد. باوجود این افزایش، سهام‌داران این الفالت از نتیجه ناراضی بودند و این باعث شد تا سهام این شرکت افت پیدا کند. یکی از دلایل این موضوع را می‌توان به بخش‌های خودروهای بی راننده و گوگل فیبر (Google fiber) دانست. این دو بخش به ترتیبت هزینه‌هایی معادل 802 میلیون دلار (633 میلیون در مدت مشابه سال گذشته) و 166 میلیون دلار (88 میلیون در مدت مشابه سال گذشته) برای الفابت هزینه داشته است.
روث پورات (Ruth Porat)، مدیر بخش امور مالی الفابت، اعتقاد دارد پروژه‌ی گوگل فیبر، اصلی‌ترین علت کاهش و  نارضایتی سرمای گذاران است؛ اما حتی اگر آن‌ها اعلام کنند که گوگل باید این پروژه را متوقف کند، گوگل این کار را نخواهد کرد. علاوه بر این موضوع، رشد درآمد کسب شده در بخش‌های دیگر بسیار سریع‌تر و بیشتر از هزینه‌ها و ضررهای است. گوگل علاوه بر هوش مصنوعی، تمرکز خود را برای رشد این شرکت، روی خدمات ابری افزایش خواهد داد.
مدیرعامل گوگل در مورد یوتیوب و «یوتیوب رد» (YouTube Red) نیز صحبت کرد. وی گفت در سال میلادی جاری، ویژگی‌های بیشتری به آن اضافه خواهد شد.
__________________
1- الفابت شرکتی مستقر در کالیفرنیا است که گوگل بزرگ‌ترین زیرمجموعه‌ی آن محسوب می‌شود.
2-  رویکرد اول-موبایل در سال 2009 معرفی شد. در بیان ساده، بر اساس این رویکرد ابتدا صفحه‌نمایش‌های کوچک طراحی می‌شوند، سپس به‌مرور زمان صفحه‌نمایش‌ها بزرگ و بزرگ‌تر شده و در هر نوبت ویژگی‌های جدیدی به آن‌ها اضافه خواهد شد. این رویکرد به‌عنوان «افزایش روزافزون» (progressive enhancement) نیز شناخته می‌شود.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.