about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

یک کارشناس امنیت سایبری تصمیم وزیر ارتباطات اندونزی مبنی بر تغییر سیم‌کارت پس از یک حمله سایبری را بررسی کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ آبهیمانیو واچوویداجات (Abhimanyu Wachjoewidajat)، کارشناس امنیت سایبری اندونزیایی معتقد است که تغییر شماره تلفن همراه پس از حمله سایبری امکان‌پذیر است، اما دشواری چندان زیادی را برای هک‌های احتمالی در آینده نخواهد داشت.

این کارشناس اندونزیایی در گزارشی که به‌تازگی منتشرشده توضیح داد:

با تغییر سیم‌کارت هک دشوارتر نخواهد شد؛ زیرا داده‌های شخصی شما در سیم‌کارت ذخیره نمی‌شوند، بلکه در پایگاه داده خدمات ثبت‌شده با استفاده از شماره تلفن همراه به‌عنوان عامل شناسایی، ذخیره می‌شوند.

به گفته وی، سیستم‌های امنیتی نسبی هستند، چه از یک سیم‌کارت داخلی استفاده شود چه از یک سیم‌کارت خارجی؛ چرا که موضوع به ارائه دهنده یا اپراتور مورد استفاده بستگی دارد. اگر ارائه‌دهنده سیستم امنیتی ضعیفی داشته باشد، امکان هک وجود دارد.

آبهیمانیو خاطرنشان کرد که امنیت داده‌ها به کارایی هر ارائه‌دهنده خدمات در محافظت از داده‌های کاربر وابسته است.

پیش‌ازاین گزارش شده بود که جانی جی پلات (Johnny G. Plate)، وزیر ارتباطات و اطلاعات اندونزی، شماره تلفن همراه خود را با یک شماره آمریکایی در پی حمله سایبری که گفته می‌شود توسط یک هکر به نام بیورکا (Bjorka) انجام شده، جایگزین کرده است. این هکر در حساب توییتری خود تصمیم و دلایل وزیر را زیر سؤال برد و در حساب کاربری خود در توییتر از وزیر این سؤال طعنه‌آمیز را پرسید:

آیا این درست است که سیم‌کارت‌های اندونزیایی دیگر برای استفاده ایمن نیستند؟

بیورکا اخیراً پس از افشای اطلاعات حساس تعدادی از مقامات دولتی کشور اندونزی، ازجمله جانی جی پلات، وزیر ارتباطات و اطلاعات، توجه عموم را به خود جلب کرده است.

طبق گزارش‌های قبلی، بیورکا داده‌های ریاست جمهوری را هک کرده و نامه‌های ریاست جمهوری و اسناد فوق محرمانه را از این سازمان اطلاعاتی به دست آورده است. این هکر همچنین اطلاعات حساسی را که متعلق به تعدادی از مقامات دولتی ازجمله جانی جی پلات، وزیر ارتباطات و اطلاعات (Kominfo) بود، افشا کرد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.