about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تلگرام آپدیتی ارائه کرده است که حریم شخصی مجرمان را متزلزل می‌ نماید، همچنین این موضوع به نفع دولت‌ ها و نهاد های امنیتی است.

 

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ این سؤال مطرح است که این طرح چه تأثیری روی عموم کاربران این پیام‌رسان خواهد داشت. در این راستا تلگرام قوانین حفظ حریم خصوصی خود را تغییر داده است.

 پاول دروف به این نکته اشاره کرد که این تغییرات، کار را برای مجرمان سخت خواهد کرد و تأثیری روی کاربران نخواهد داشت. البته این نکته باید بررسی شود که آیا واقعا این قوانین جدید هیچ مشکلی برای کاربران عادی به همراه نخواهد داشت.

وی به این نکته نیز اشاره کرد که تغییرات صورت گرفته مطابق با قوانین اتحادیه اروپا به ویژه «GDPR» صورت گرفته است.

پیام رسان تلگرام که ماه ها است به دلیل بستر سازی برای فعالیت گروه‌ های تروریستی نظیر داعش و همکاری نکردن با کشور‌ های مختلف مبنی بر افشای اطلاعات و نشانی آی پی ‌های گروه‌ های تروریستی؛ از فعالیت در بسیاری از کشورها منع شده است؛ چند روز پیش تلگرام با عقب نشینی از مواضع قبلی خود و تسلیم شدن در برابر خواست کشور‌ها؛ با افشای آدرس آی پی تروریست‎ ها موافقت کرده است.

مدیر پیام‌ رسان تلگرام در این باره اعلام کرده بود که اگر دادگاهی در یک کشور درخواست رسمی ارائه کند، آی پی و شماره تلفن مظنون به تروریست را در اختیار آنها قرار می ‌دهیم. البته پاول دروف، روسیه را از این تصمیم مستثنا کرده و گفته است برای این کشور چنین در خواستی را پاسخ نخواهیم داد.

این درحالی است که بر اساس تصمیم دادگاه تاگانسکی روسیه، تلگرام موظف به انتشار اطلاعات تروریست ‌ها به دولت روسیه است. «پاول چیکوف» وکیل این شبکه اجتماعی نیز در همین خصوص، از آمادگی تلگرام برای انتشار آدرس آی پی و شماره تلفن برخی مخاطبان مربوط به پرونده‌ های تروریستی خبر داده است.

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.