about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

وزارت آموزش نیجریه 40 هزار جوان را در زمینه امنیت سایبری آموزش می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ساندی دِر (Sunday Dare)، وزیر توسعه ورزش و جوانان نیجریه، در ابوجا گفت که این وزارتخانه به 40 هزار جوان در زمینه امنیت سایبری آموزش خواهد داد.

دِر، به عنوان نماینده اسماعیل ابوبکر (Ismaila Abubakar)، دبیر دائمی این وزارتخانه، این موضوع را در جریان امضای تفاهم‌نامه و آغاز پروژه امنیت سایبری فاش کرد.

او اعلام کرد که این آموزش به عنوان راهی مؤثر در مهار نرخ رو به رشد بیکاری جوانان در نیجریه ضروری شده است.

وزیر توسعه ورزش و جوانان نیجریه اظهار داشت :

«این آموزش شامل مسابقه، گواهینامه و کارآموزی خواهد بود و بسیار مهم و به موقع است، زیرا ما جمعیت رو به رشدی از جوانان داریم که آماده ارائه استعدادهای گسترده‌ای در فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) هستند. همچنین، جوانان را می‌توان برای استفاده، توسعه و هدایت پیشرفت‌های فن‌آوری که می‌تواند به چالش‌های نوظهور برای توسعه کشور پاسخ دهد، آموزش داد.»

وی افزود که این برنامه در یک دوره حیاتی در زندگی مردم قرار دارد، زمانی که دولت باید انگیزه لازم را برای توانمندسازی جوانان نیجریه برای اتکا به خود فراهم کند.

دِر فاش کرد که مجمع جهانی اقتصاد در مورد امنیت سایبری، همراه با هوش مصنوعی (AI) و تجزیه و تحلیل داده‌ها، اکنون فرصت‌های شغلی خوبی را برای متخصصان ارائه می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/26 - 17:58- آمریکا

هشدار فدرال رزرو در مورد وابستگی به واردات هوش مصنوعی

افزایش سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های هوش مصنوعی می‌تواند کسری حساب جاری ایالات متحده را افزایش دهد.

کنوانسیون
1405/04/26 - 16:06- آمریکا

کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری

کانادا کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را امضا کرد.

کشورها
1405/04/26 - 15:09- هوش مصنوعي

کشورها خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند

کشورها در اعلامیه رُم خواستار کنترل انسان بر هوش مصنوعی و سلاح‌های هسته‌ای شدند.