about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

آموزش ۲۰ هزار نیجری توسط گوگل

گوگل ۲۰ هزار نیجریه ای را در مهارت های دیجیتال آموزش میدهد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، مدیران اجرایی گوگل اعلام کردند که این شرکت قصد دارد ۲۰ هزار زن و مرد نیجریه ای را در زمینه مهارت های دیجیتال آموزش دهد و کمک مالی ۱.۲ میلیارد نایرا (۱.۶ میلیون دلاری)برای کمک به دولت در ایجاد یک میلیون شغل دیجیتال در این کشور فراهم کند.

کاشیم شتیما، معاون رئیس جمهور نیجریه در جریان نشستی در ابوجا به مدیران گوگل در آفریقا گفت که نیجریه قصد دارد برای جمعیت جوان خود شغل دیجیتالی ایجاد کند. شتیما جدول زمانی برای ایجاد این مشاغل را ارائه نکرد.

مدیران گوگل در آفریقا اعلام کردند که کمک مالی این شرکت با همکاری سازمان فناوری اطلاعات نیجریه و سازمان صنعتی ابتکار خلاق آفریقا این برنامه را تسهیل خواهد کرد.

به گفته شتیما این اقدام گوگل در راستای تعهد دولت به افزایش مشارکت جوانان در اقتصاد دیجیتال صورت گرفته است. شتیما افزود که دولت همچنین با بانک های کشور در این پروژه همکاری میکند.

اولمید بالوگان، مدیر گوگل در غرب آفریقا گفت:

 این شرکت در نیجریه سرمایه گذاری و مهارت های دیجیتال را برای زنان و جوانان نیجری فراهم خواهد کرد و همچنین امکان رشد استارتاپ ها را که باعث ایجاد شغل خواهند شد ،تسهیل می نماید.

چارلز موریتو، مدیر روابط و سیاست عمومی گوگل آفریقا، در جریان این نشست گفت:

گوگل به سرمایه گذاری در زیرساخت های دیجیتال در سراسر آفریقا متعهد است و تحول دیجیتالی میتواند زمینه ساز شغلی شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.