about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

آموزش کد مورس با عینک گوگل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ پژوهشگران موسسه‌ی فناوری جورجیای آمریکا (Georgia Institute of Technology) روشی را توسعه داده‌اند که با استفاده از ایجاد لرزش‌هایی در نزدیکی گوش کاربر، در مدت 4 ساعت کد مورس را به وی آموزش می‌دهد. کاربران برای آموزش کد مورس تنها لازم است هدست گوگل گلس (Google Glass) را روی سر خود گذاشته و یک بازی مخصوص که به همین منظور تولید شده است را انجام بدهند. در زمان اجرای این بازی، ارتعاشاتی در کنار گوش کاربر ایجاد شده و با کمک ضمیر ناخودآگاه کاربر به وی آموزش داده می‌شود. در واقع برای آموزش افراد از بالاترین سطح «یادگیری غیرفعال لمسی» (PHL1) استفاده می‌شود که با استفاده از محرک‌های لرزشی و یادگیری حرکتی بدون جلب توجه کاربر به وی آموزش می‌دهد. به‌عنوان ‌مثال‌هایی از این روش می‌توان آموزش پیانو به افراد نابینا اشاره کرد.
در این روش شرکت‌کنندگان باید هر زمانی که لرزشی را احساس کردند ضربه‌ای را بین گیجگاه و گوش خود وارد کنند. این ضربه‌ها در نقش خط و نقطه‌های زبان مورس عمل کرده و با کمک بازخورد لمسی ایجاد شده، حتی اگر تمرکز شرکت‌کننده از بین برود، آموزش ادامه پیدا می‌کند.

 


سیگنال‌های ارسال شده توسط پژوهشگران به بلندگوی عینک گوگل، کمتر از 15 هرتز و پایین‌تر از توان شنوایی انسان است؛ اما به علت این که بسیار کند نواخته می‌شوند، کاربر آن‌ها را به‌صورت لرزش حس می‌کند.
پژوهشگران گفتند: «تحقیقات نشان می‌دهند علاوه بر عینک گوگل، می‌توان از دیگر وسایل رایج دیگری مانند تلفن هوشمند، ساعت هوشمند، هدست بلوتوث و ابزارهای پوشیدنی هوشمندی که دارای عملگرهای مکانیکی هستند برای آموزش به شیوه‌ی ذکر شده استفاده کرد.»
در زمان آزمایش مشخص شده داوطلبان بعد از چند ساعت انجام بازی مذکور، می‌توانستند با احتمال 94 درصد جمله‌ای را با استفاده از تمام حروف بنویسند و 98 درصد آن‌ها نیز موفق شدند به‌درستی از حروف الفبا در مورس استفاده کنند.

__________________________

1- Passive Haptic Learning

 

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.