about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

آموزش نیروهای سایبری با الهام از هری پاتر

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ گروه کوچکی از مهندسین برنامه‌نویسی رایانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی، در محیطی شبیه‌سازی شده از میدان مبارزه‌ی مدرسه‌ی هاگوارتز در داستان هری پاتر، آموزش دیده‌اند. این گروه که عضوی از اعضای نیروی دفاع سایبر رژیم صهیونیستی (IDF) بودند، به مدت یک هفته، برای افزایش سطح مهارت‌های دفاع سایبری خود آموزش دیدند.
در طول برگزاری این دوره، دانشجویان سایبری به گروه‌های زمین، هوا و دریا تقسیم‌بندی شده و در موقعیت‌های مختلف کتاب هری پاتر قرار می‌گرفتند. این موقعیت‌ها شامل بازی کوییدیچ (ورزش جادوگرها که روی هوا انجام می‌شد.) و مقابله با حمله‌ی مرگ خوارها می‌شود.
فرمانده دوره‌ی آموزش فناوری پیشرفته‌ی افسران رژیم صهیونیستی گفت: «چالش اصلی بی‌تجربگی مردم در میدان جنگ است. افرادی که تا کنون در جنگ حضور نداشته و مستقیماً با دشمن مبارزه نکرده‌اند. این عمل برای افزایش سطح آمادگی آن‌ها انجام می‌شود تا درک کنند چیزی را که می‌بینند ممکن است تنها یک خطای محیطی نباشد. درست مانند سربازی تعلیم دیده‌ای که صدای شنیده شده از درون بوته‌ها را متعلق به یک گربه نمی‌داند.»
در حال حاضر تهدیدهای موجود در فضای سایبری به یک نگرانی جدید جهانی تبدیل شده است. حملات هکرها روزبه‌روز پیچیده‌تر می‌شود و ارتش‌های مختلفی برای مقابله با آن‌ها در فضای مجازی شکل گرفته است. حملات انجام شده به سامانه‌های نظامی گزارش نمی‌شوند؛ اما به عنوان مثال، هکرها موفق شده‌اند از بانک مرکزی بنگلادش 81 میلیون دلار سرقت کنند.
مت هانهاک (Matt Hancock)، وزیر کابینه‌ی انگلیس در ماه گذشته اعلام کرد قصد دارد تا یک گروه امنیت سایبر مشترک با رژیم صهیونیستی، برای مقابله با حملات سایبری، تقویت زیربناهای ملی و قدرت واکنش سریع سایبری این دو کشور، تشکیل دهد.
رژیم صهیونیستی، منابع بیشتری را نسبت به گذشته، برای شبیه‌سازی نبردهای سایبری تخصیص داده است. اولین دوره‌ی این آموزش‌ها به مدت 12 هفته از ماه ژوئن تا دسامبر سال میلادی گذشته برگزار شد. گادی ایزنکوت (Gadi Eisenkot)، فرمانده ستاد کل نیروی‌های دفاع اسرائیل، دستور داده بود تا یک سامانه‌های فرماندهی برای نظارت بر تمام فعالیت‌های انجام شده در این فضای مجازی ایجاد شود.
در حال حاضر آمار دقیقی از حملات سایبری انجام شده به شبکه‌های نظامی رژیم صهیونیستی وجود ندارد؛ اما بر اساس گزارش مقامات، روزانه صدها هزار تلاش، برای انجام حمله‌ی سایبری به سامانه‌های این رژیم صورت می‌گیرد. با وجود این، ادوارد اسنودن در گزارش‌های خود اعلام کرده است، رژیم صهیونیستی برای تولید ویروس استاکس نت به آمریکا کمک کرد تا سانتیریفیوژهای ایران از کار انداخته شود. همچنین ایران، رژیم صهیونیستی را مسئول انتشار ویروس شعله (Flame Virus)، می‌داند که باعث شده بود در سال 2012، صنعت انرژی این کشور فلج شود.
تا پایان سال 2015، در صنعت امنیت سایبر رژیم صهیونیستی، نزدیک به 430 شرکت مختلف فعالیت می‌کنند.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.