about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ دانشکده افسری وست‌پوینت (West Point) اقدام به آموزش افسران سایبری می‌نماید. این نیروها باید از توانایی بالایی برای جنگ‌های سایبری برخوردار باشند؛ زیرا این نوع از جنگ‌ها سایبری کاملاً با جنگ‌های سنتی متفاوت هستند.
سی.ان.ان در بازدید خود از دانشکده افسری وست‌پوینت اقدام به بررسی نحوه آموزش نیروهای سایبری این دانشکده کرده است.
در این دیدار، خبرنگار سی.ان.ان  خود را به‌عنوان یک دانش‌پژوه که جهت یادگیری به این مرکز مراجعه کرده نشان داد. در واحدهای آموزشی این دانشکده افراد باید در دوره‌های سه‌ساله ثبت‌نام کنند که این روشی متفاوت‌تر از آموزشکده‌های دیگر است.
بخش‌های مختلفی در این دوره آموزشی برای افسران سایبری در نظر گرفته‌شده است. افسران جوان رمزنگاری، مطالعه کدها، روش‌های استفاده از سلاح‌های سایبری و  روش‌های مختلف برای شکست رقبا -که ممکن است انسان یا تجهیزات الکترونیکی باشند- را آموزش می‌بینند.
خانم ناتالی واناتا (Natalie Vanatta)، جانشین رئیس واحد تحقیقات موسسه سایبری نیروی زمینی آمریکا گفت: «دانشکده افسری وست‌پوینت در حال گسترش پذیرش دانش‌پژوهانی هستند که مهارت انتقاد و تفکر خلاق داشته باشند و از این توانایی‌ها برای استفاده از تجهیزات فوق پیشرفته و تکنولوژی‌های ارتش‌های سایبری جهان بهره گیرند».
واناتا اشاره کرد: «این آموزش‌ها به حملات سایبری و هک کردن محدود نمی‌شوند و علاوه بر آن به پشتیبانی از تجهیزات الکترونیکی و سلاح‌های پیشرفته با پذیرش نقش‌های مختلف در جنگ‌ها می‌پردازند».
وی افزود: «این استراتژی کمتر به نیروی انسانی وابسته است و ریسک به خطر افتادن انسان‌ها را حتی‌الامکان کاهش می‌دهد».
یکی از افسران سایبری به سی.ان.ان  گفت: «این کار وظیفه ما است تا سربازان سایبری را با پذیرش نقش‌های مختلف در حملات سایبری آماده کنیم همانند جنگ‌های سنتی با این تفاوت که آن‌ها بسیار پیچیده‌تر از آماده‌سازی شبکه‌ها و مطالعات است».
واناتا ادامه داد: «این مأموریت با مشارکت علمی، مانورهای سایبری و انجام حملات با استفاده از تکنیک‌های مدرن الکترونیکی در حال آماده‌سازی است که در آن نیازی نیست جان هیچ‌یک از سربازان ایالات‌متحده را به خطر بیاندازد».

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.