about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارل هگلوند (Carl Haglund)، وزیر دفاع فنلاند از نیروهای دفاعی این کشور خواست تدابیر لازم برای آمادگی در برابر تهدیدات سایبری را در نظر بگیرند.
سپهبد لیندبرگ گفت: "من و جناب وزیر در این خصوص بحث کرده و به درک مشترکی رسیده‌ایم. آمادگی برای تهدیدات سایبری به عنوان بخشی از برنامه‌ریزی‌های گسترده‌تر عملیاتی مورد بررسی قرار گرفته است".
تهدیدات سایبری، کارکردهای ویژه اجتماعی را تهدید می‌کنند، مثل شبکه توزیع برق، آب و فاضلاب و سامانه‌های ارتباطی. این تهدیدات در محیط آنلاین ریشه دارند.
نیروهای دفاعی فنلاند گامهای اولیه برای مقابله با این تهدیدات را برداشته‌اند. سپهبد لیندبرگ افزود: "ما برای راه‌اندازی سازمان دفاع سایبری و افزایش دانش خود آماده‌ایم. برای این کار به ارزیابی نیروهای عملیاتی وزارت دفاع و همچنین ارزیابی شرایط قانونی نیازمندیم".
پایگاه خبری هلسینکی تایمز نوشت: یکی از حوزه‌هایی که نیازمند ارزیابیست مهارت سربازان وظیفه فنلاندی در زمینه امنیت سایبر است؛ احتمالا برخی سربازان از مهارت لازم برخوردار باشند و عده‌ای دیگر مشتاق باشند بیاموزند.

 

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.