about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

آموزش عربی یا اهداف تروریستی؟

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛  در بیشتر سیستم‌های آموزشی، یاد دادن یک زبان جدید به علاقه‌مندان از حروف الفبا شروع می‌شود. به‌عنوان مثال برای حرف ب -بابا- و م –مریض- مثال زده می‌شود.
بر اساس گزارش‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد داعش بعد از افتتاح یک کانال در پیام‌رسان اجتماعی تلگرام، اقدام به انتشار یک برنامه‌ی آموزشی به نام هاروف «Huroof» از طریق کانال خود کرده است. داعش ادعا می‌کند برنامه‌ی منتشر شده توسط آن‌ها تنها با هدف آموزش حروف و زبان عربی به کودکان ایجاد شده است؛ اما این آموزش به‌طور کامل با مثال‌ها و تصویرهای ادوات جنگی مانند انواع تانک و مسلسل همراه است.
برنامه‌ی مذکور علاوه بر آموزش حروف و کلمات عربی از موسیقی‌های عربی، اصطلاحات جهادی، پویانمایی‌های کودکانه برای آموزش اهداف افراطی خود به کودکان نسل آینده استفاده می‌کند. داعش در گذشته نیز برای آموزش اهداف خود کتاب‌های درسی کودکان را تغییر داد و از ادوات نظامی برای آموزش آن‌ها استفاده کرد.
هاروف اولین برنامه‌ی موبایلی منتشر شده توسط داعش نیست؛ اما اولین برنامه‌ای است که کودکان را به‌عنوان مخاطبان اصلی خود انتخاب کرده است. اولین برنامه‌ی داعش به آن‌ها امکان می‌داد تا ویدئوی فعالیت‌های خود را بدون واسطه در اختیار کاربران قرار دهند.

 

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.