about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شبکه اجرای جرایم مالی از شهروندان خواسته که اگر بیش از ۱۰,۰۰۰ دلار ارز دیجیتال نزد ارائه‌دهندگان خدمات مالی یا دارایی‌های مجازی در خارج از این کشور دارند، آن را گزارش دهند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از کوین دسک، FinCEN در شب سال نوی میلادی و تنها سه هفته قبل از تغییر وزیر خزانه‌داری، قصد خود را برای اصلاح مقررات بانک‌ها و حساب‌های مالی خارجی (FBAR) که ذیل قانون رازداری اطلاعات بانکی (BSA) است اعلام کرد.

در اطلاعیهٔ مختصری که در روز پنج‌شنبه منتشر شد آمده است:

FinCEN قصد دارد پیشنهادی برای اصلاح مقررات اجرای قانون رازداری بانکی در مورد گزارش‌های حساب‌های مالی خارجی ارائه دهد تا دارایی‌های مجازی را به‌عنوان حساب‌های قابل‌گزارش لحاظ کند.

در این اطلاعیه، زمان‌بندی مشخصی برای زمان انتشار یا اجرای این طرح جدید ارائه نشده است.
به نظر می‌رسد با این تغییر، قوانین FBAR همان گونه که بر پول نقد اعمال می‌شود، برای دارایی‌های دیجیتالی که شهروندان آمریکایی در خارج از این کشور نگهداری می‌کنند هم اعمال شود. این موضوع می‌تواند بیشترین تأثیر را بر کاربران صرافی‌ها ارز دیجیتال بیت استمپ و بیتفینکس داشته باشد.
در حال حاضر، مقررات FBAR بر افرادی که مجموعاً بیش از ۱۰,۰۰۰ دلار دارایی، از جمله ارزهای فیات، در حساب‌های مالی خارجی دارند اعمال می‌شود. مقررات فعلی، ارزهای مجازی را به‌عنوان یک حساب قابل‌گزارش در حیطهٔ مقررات FBAR لحاظ نمی‌کند، اما این اصلاحیه به این معافیت پایان خواهد داد.
طبق اطلاعات وب‌سایت سرویس درآمد داخلی (IRS)، گزارش‌های FBAR باید شامل نام حساب، شماره حساب، نام و آدرس بانک خارجی، نوع حساب و حداکثر مبلغ نگهداری‌شده در حساب در طول سال باشد.
به‌گفتهٔ این وب‌سایت، افرادی که موفق به تشکیل این پرونده و گزارش اطلاعات نشوند، با مجازات‌های مختلفی از جمله جریمهٔ مالی روبه‌رو خواهند شد.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.