about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کمیته قضایی سنای آمریکا رای به تایید لایحه ای داد که طبق آن سازمان های خبری می توانند با یکدیگر متحد شوند و درباره دسترسی به درآمد بیشتر با گوگل و متا مذاکره کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از رویترز، اکنون لایحه مذکور برای تایید به سنا ارائه می شود. پیش از این لایحه مشابهی در مجلس نمایندگان آمریکا نیز تصویب شده بود.

پس از سال ها انتقاد از شرکت های فناوری بزرگ که از محتوای شبکه های خبری و رسانه ها و درآمد تبلیغاتی استفاده می کنند آنهم در حالیکه سهم عادلانه ناشران اخبار را نمی پردازند و بسیاری از آنها از لحاظ مالی دچار مشکل شده اند، این لایحه  تصویب شده است. 

ایمی کلوبوچار سناتور دموکرات  با پشتیبانی سناتور های جمهوریخواه جان کندی و لیندزی گراهام این لایحه را ارائه کرده است.

این لایحه مذکور برخلاف نمونه های مشابه که با هدف کنترل قدرت شرکت های بزرگ فناوری ارائه شده بودند با انتقادات زیادی روبرو است. زیرا به عقیده کارشناسان با توجه به منافع سازمان های خبری بزرگ مانند نیوز کورپ و سینکلیر و کامکست ارائه شده است.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.