about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

آمریکا سازمان فضایی ایران را تحریم کرد

آمریکا سازمان فضایی و دو مرکز تحقیقاتی هوافضای ایران را به بهانه ارتباط با برنامه موشک های بالستیک به فهرست تحریم ها اضافه کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ آمریکا سازمان فضایی و دو مرکز تحقیقاتی هوافضای ایران را به بهانه ارتباط با برنامه موشک های بالستیک به فهرست تحریم ها اضافه کرد. این دو مرکز شامل پژوهشگاه هوافضا و پژوهشگاه فضایی است که به ترتیب زیر نظر وزارت علوم و تحقیقات ووزارت ارتباطات قرار داشته و از بازوهای اصلی صنعت هوافضای کشور به شمار می روند.

وزارت خزانه داری دلیل اعمال این تحریم ها را نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد و هدف از آنرا فشار بر ایران برای توقف فعالیت های هسته ای عنوان کرد. در ضمیمه دوم این قطعنامه از ایران خواسته شده در راستای توسعه موشک های بالستیک با قابلیت حمل سلاح های هسته ای گام برندارد.

از نظر آمریکایی ها فناوری پرتابگرهای فضایی شباهت زیادی به موشک های قاره‌پیما دارد و ایران به بهانه پروژه های فضایی تجربه زیادی را در توسعه سکوی پرتاب، پرتاب موشک و کنترل آن به دست می آورد. «مایک پومپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا هم در بیانیه خود به این نکته اشاره کرده :

ایالات متحده به ایران اجازه نخواهد داد از برنامه های فضایی به عنوان پوششی برای پیشرفت پروژه های موشک بالستیک استفاده کند.

پومپئو مدعی شده که آزمایش راکت فضایی اخیر در سمنان نشان دهنده یک تهدید فوری و گواه دیگری بر درست بودن تصمیم آمریکا برای خروج از توافق برجام است.

پنجشنبه گذشته خبرهایی در مورد پرتاب ناموفق ماهواره ایرانی در «پایگاه فضایی امام خمینی»سمنان منتشر شده بود اما «علی ربیعی» سخنگوی دولت با تایید انفجار در سکو اعلام کرد این حادثه زمانی رخ داده که ماهواره ناهید ۱ به سکو منتقل نشده بود. ربیعی همچنین احتمال دست داشتن عوامل خارجی در عدم موفقیت این آزمایش را هم رد کرد.

ماهواره ناهید یک ماهواره مخابراتی است که در باند UHF و KU امکان ارتباطات مخابراتی را در مدار ۲۵۰ کیلومتری فراهم می کند.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.