about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس نظر سنجی یک مرکز تحقیقاتی در آمریکا، میزان اعتماد مردم این کشور نسبت به شبکه‌های اجتماعی سنجیده شده است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ بر اساس نظرسنجی که توسط یک مرکز تحقیقاتی در آمریکا از میزان اعتماد مردم این کشور به خبر‌های سیاسی و انتخاباتی که در شبکه‌های اجتماعی مختلف منتشر می‌شود، انجام شد؛ مردم آمریکا نسبت به این خبر‌ها بی اعتماد هستند.

آمار منتشر شده در این نظر سنجی نشان می‌دهد که مردم آمریکا نسبت به شبکه فیسبوک بی اعتماد‌تر از دیگر شبکه‌های اجتماعی هستند.

میزان بی اعتمادی مردم آمریکا نسبت به یوتوب ۳۶ درصد، لینکدین ۱۸ درصد، ردایت ۲۴ درصد، فیس بوک ۵۹ درصد، توییتر ۴۸ درصد و اینستاگرام ۴۲ درصد است.

همچنین میزان اعتماد آمریکایی‌ها نسبت به شبکه یوتوب ۱۷ درصد، لینکدین ۷ درصد، ردایت ۷ درصد، فیسبوک ۱۵ درصد، توییتر ۱۲ درصد و اینستاگرام ۶ درصد است.

درصد افرادی که نسبت به این نظر سنجی ممتنع بودند نیز برای شبکه یوتوب ۳۹ درصد، لینکدین ۴۷ درصد، ردایت ۳۱ درصد، فیسبوک ۱۹ درصد، توییتر ۲۸ درصد و اینستاگرام ۳۷ درصد بود.

برخی از افراد نسبت به این نظر سنجی و اخبار منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی اظهار بی اطلاعی کردند.

در ادامه تصویر نموداری از این نظرسنجی را مشاهده می‌کنید:

Paragraphs
تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.