about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یک شرکت خرده فروشی آنلاین حق امتیاز اختراع قفسی را ثبت کرده که کارمندان درون آن قرار می گیرند و می توانند وارد منطقه های تمام روباتیک انبار شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛آمازون حق امتیاز اختراع جدیدی ثبت کرده است. طبق این حق امتیاز کارمندان درون قفس هایی قرار داده می شوند تا بخش هایی از انبار را رصد کنند که توسط روبات ها کنترل می شود.  

این حق امتیاز در ۲۰۱۶ میلادی ثبت شده است. در این حق امتیاز سیستمی در نظر گرفته شده که به انسان اجازه می دهد به طور ایمن وارد منطقه روبات ها شود و کالاها را  تحویل دهند. این قفس، یک راه حمل و نقل انسان نام گرفته است.  

یک بازوی روباتیک به قفس متصل است و به کاربر اجازه می دهد کالاها را بردارد.

انبارهای بزرگ آمازون حاوی منطقه هایی حصار کشی است که روبات ها در آنها مشغول انتقال و تحویل کالاها به کارمندان هستند.

 کارمندان برای حفظ ایمنی نمی توانند وارد این منطقه بشوند.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.