about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

آمادگی آفندی آلمان در جنگ سایبری

وزارت دفاع آلمان در راهبرد جدید خود در نظر دارد تا ظرفیت‌های آفندی خود را در جنگ سایبر ارتقا دهد. در سندی که «راهنمای راهبردی دفاع سایبری» نام دارد، آلمان، فضای اینترنت و سایر وسایل ارتباطی را به‌عنوان «اتاق عملیات جدید» در کنار سایر حوزه‌ها مانند زمین، دریا و هوا ملاحظه می‌کند. این سند در مورد امنیت آلمان و موقعیت ارتش دفاعی آلمان (Bundeswehr) است که تا سال ۲۰۱۶ منتشر خواهد شد.
در این سند ارتش دفاعی آلمان مسئولیت پاسخ به حملات سایبری را بر عهده دارد و باید خود را جهت عملیات آفندی سایبری در آلمان آماده کند. در سند مذکور، هم آفند و هم پدافند سایبری موردتوجه قرار گرفته است.
وزیر دفاع آلمان گفت: «گستره‌ی تهدیدات از جاسوسی سایبری گرفته تا تخریب سایبری (cyber sabotage) همگی برای شروع یک جنگ سایبری است. هرقدر یک کشور توسعه‌یافته‌تر باشد، تهدیدات بیشتری متوجه آن است.» همچنین وی افزود که NSA و GCHQ با افشاگری‌های اسنودن توانسته‌اند به آلمان حمله کنند.
لازم به ذکر است که بعد از حملات به مجلس آلمان، مقامات این کشور متوجه ضعف امنیت سایبر در آلمان شدند و چندی پیش نیز وزیر دفاع آلمان در مورد خطر تهدیدات سایبری به این کشور هشدار داده بود. اخیراً نیز آلمان قانونی را برای رعایت الزامات امنیتی جهت حفظ زیرساخت‌های حیاتی خود در برابر حملات سایبر، تصویب کرد.

هک شدن سامانه مجلس آلمان

سریال پایان ناپذیر حمله سایبری به پارلمان آلمان

قطار حمله سایبری به پارلمان آلمان در ایستگاه Sofacy

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.