about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

آغاز پژوهش ها، روی فناوری 6 جی

شرکت ال‌جی، یک مرکز تحقیقاتی جدید را به منظور توسعه فناوری 6 جی راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «zdnet»؛ ال‌جی به تازگی اعلام کرد با همکاری مؤسسه علوم و فناوری پیشرفته کره جنوبی (KAIST)، مرکز تحقیقاتی نوینی را به منظور تحقیق و توسعه  نسل بعدی اینترنت همراه یا 6 جی (6G) راه‌اندازی می‌کند. این در حالی است که بسیاری از شرکت‌های سراسر جهان، همچنان روی فناوری 5 جی تحقیق می‌کنند و زمان نهایی تجاری‌سازی دستاورد آن‌ها نیز به طور دقیق مشخص نشده است. مرکز یادشده در دائجون کره جنوبی قرار دارد.

مقامات ال‌جی شرح دادند که قصد دارند از کارکنان و زیرساخت‌های مؤسسه یادشده، برای امن‌سازی فناوری 6 جی بهره بگیرند. این شرکت قصد دارد هسته‌ی فناوری‌های نسل ششم شبکه‌های بی‌سیم را در طول زمان و پیش از عرضه نهایی آن ایمن کند.

در حالی که فناوری 5 جی هنوز تجاری‌سازی نشده است؛ کشورهای آسیایی از هم‌اکنون رقابت در بستر 6 جی را شروع کرده‌اند. برای مثال، چین مدتی قبل اعلام کرد که تحقیق روی این فناوری را از سال 2020 آغاز خواهد کرد.

کره‌ی جنوبی از مارس 2019، خدمات 5 جی را آغاز خواهد کرد. در همین راستا، سامسونگ هم اعلام نمود که 22 میلیارد دلار روی 5 جی و هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌کند.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.

کپی‌برداری
1405/04/22 - 10:27- اروپا

کپی‌برداری استراتژیک سوئد از فناوری اوکراین

سوئد در حال توسعه سیستمی مشابه سیستم دلتای اوکراین است.