about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

زوم (Zoom) عملیات‌های مرکز داده رایانش ابری را در تایوان آغاز کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت کنفرانس سایبری ارتباطات ویدئویی زوم (Zoom Video Communications)، پس از تبدیل شدن به اولین شرکت آمریکایی که در آزمون امنیت پایه اپلیکیشن موبایل تایوان موفق شد، شروع به کار مرکز داده محاسبات ابری خود در تایوان کرد.

زوم در بیانیه‌ای اعلام کرد که 2 شرط اصلی، یعنی داشتن سرور یا اتصال به سرورهای تایوان و گذراندن آزمون امنیت سایبری انجام شده از سوی شخص ثالث، را برای شرکت‌های کنفرانس سایبری خارج از کشور، که به‌وسیله دولت تایوان در سال 2020 تعیین شده، برآورده کرده است.

در بیانیه شرکت آمده است که هر 2 نسخه «iOS» و اندروید برنامه‌های تلفن همراه خود، آزمایشی را که به‌وسیله مرکز فناوری مخابرات انجام شده بود، برای مطابقت با استانداردهای مورد استفاده در تایوان با موفقیت پشت سر گذاشتند.

ولچامی سانکارلینگام (Velchamy Sankarlingam)، مدیر مهندسی و تولید زوم گفت که تأسیس مرکز داده در تایوان نقطه عطفی در توسعه زوم است و او انتظار دارد که شرکتش در آینده نقشی کلیدی در بسیاری از بخش‌های تایوان ایفا کند.

امنیت این شرکت قبلاً در سال 2020 از سوی دولت تایوان زیر سؤال رفته بود.

«Executive Yuan»، شاخه اداری دولت تایوان، در بیانیه‌ای به زوم درباره هشدار به مردم درخصوص به خطر انداختن امنیت اطلاعاتشان در پلتفرم‌های کنفرانس سایبری، که در سال 2020 به دلیل همه‌گیری کووید-19 محبوبیت بیشتری پیدا کرد، توضیح داد.

شرکت در آن زمان هشدار داد :

«اگر از نظر عملیاتی نیاز به شرکت در کنفرانس ویدیویی باشد، نرم‌افزار ویدئویی زیربنایی مورد استفاده، مانند سرویس ارتباط ویدیویی زوم، نباید دارای نگرانی‌های امنیتی یا حفظ حریم خصوصی باشد.»

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.