about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری ایرنا، محمود واعظی در گفت وگو با خبرنگاران در ساری افزود: راه اندازی یکی از این موتورها تا پایان امسال و دیگری 27 اردیبهشت سال آینده، اعلام عمومی خواهد شد.

وی اضافه کرد: فعالیت این موتور با 150 سرور آغاز می‌شود و اگر مورد استقبال قرار گرفت بر تعداد سرورها اضافه خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص فیلترینگ گفت: سیاست دولت در این خصوص کاملا روشن و شفاف است و بارها این مساله اعلام شده است.

وی افزود: سه دسته شبکه و سایت مجازی داریم که یک دسته به دلیل ماهیت‌شان هیچ محتوای غیراخلاقی ندارند و می‌توانند کارشان را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: درصدی دارای محتوای غیراخلاقی و مضر هستند که باید بسته شوند ولی شبکه‌هایی هستند که 10 تا 20 درصد از نظر اخلاقی با فرهنگ و اعتقادات ما همخوانی ندارند و 80 تا 90 درصد از نظر ما مشکلی ندارند که برای این شبکه‌ها برنامه فیلترینگ هوشمند را طراحی کردیم.

وی ادامه داد‌: وظیفه دولت نیست که شبکه اجتماعی درست کند ولی در این راستا حمایت می‌کند و تسهیلات کم بهره و بلند مدت برای بخش خصوصی که در این زمینه فعالیت بکند در نظر می‌گیرد.

واعظی گفت : جزو اولویت‌های ما این است که میزبانی سرورها را به داخل کشور انتقال دهیم.

وی در خصوص افزایش پهنای باند اینترنت و اینکه آیا مجلس در این خصوص همراهی دارد، افزود: مجلس شورای اسلامی درخصوص توسعه اینترنت مخالفتی نداشته و اتفاقا حامی دولت است و آنچه که امروز در حال انجام هستیم به پشتوانه حمایت های مجلس محقق شده است.

واعظی افزود : تمام وعده هایی که داده شده براساس برنامه در حال انجام است و این در حالی است که با تمام محدودیت هایی دولت و ما داشتیم با تلاس همکاران به نتیجه رسیده است.

وی در خصوص مشکل ارسال پیامک های تبلیغاتی و تجاری به مشترکین گفت : کمیته ای که زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت ارتباطات است نظارتی کامل بر محتوا و ارزش افزوده خواهند داشت و این مشکل حل می شود.

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات با بیان اینکه فناوری‌های زیادی وارد کشور گردیده اما کمتر در خصوص آنها فرهنگ سازی شده است، تصریح کرد: باید فرهنگ سازی و اطلاع رسانی کنیم که ابزاری که در دست داریم کارآیی بالایی دارد و اینکه این ابزار برای بسیاری از کشورها ثروت می‌آورد چرا برای ما چنین نباشد.

وی افزود‌: در خصوص شبکه‌های اجتماعی که میزبان آنها خارج از کشور است قدری باید محتاط باشیم.

وی درخصوص جابجایی اپراتورهای تلفن همراه گفت: توافق اولیه برای این کار صورت گرفته و امیدواریم اواخر سال ۹۴ در این زمینه گام برداریم و جابجایی اپراتورها را انجام دهیم.

واعظی گفت: هر فرد تا دو بار در سال می‌تواند نسبت به جابجایی اپراتورها اقدام کند.

تازه ترین ها
انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.

تولیدکننده
1405/04/02 - 09:39- جرم سایبری

تولیدکننده بزرگ شکر در استرالیا درگیر تبعات حمله سایبری

بیش از یک هفته پس از حمله سایبری که فعالیت دومین تولیدکننده بزرگ شکر استرالیا را مختل کرد، این شرکت اعلام کرد در حال بررسی ادعای یک گروه باج‌افزاری مبنی بر قبول مسئولیت این حمله است.