about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

حملات سایبری ممکن است برای شرکت‌های فیلیپینی روزانه 6 میلیارد پزو هزینه داشته باشد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، شرکت‌های محلی فعال در بخش زیرساخت‌های حیاتی فیلیپین مانند بانک‌ها، شرکت‌های حمل‌ونقل و انرژی ممکن است روزانه حداقل 6.16 میلیارد پزو به دلیل حملات سایبری متحمل زیان درآمدی شوند که تأثیر احتمالی زیاد این هک‌های امروزی را برجسته می‌کند.

این آمار براساس نتایج یک مطالعه است که بخشی از آن به‌وسیله «Secure Connections»، ائتلافی از کارشناسان و ذینفعان که برای بهبود امنیت سایبری و زیرساخت‌های اینترنتی در فیلیپین همکاری می‌کنند، منتشر شد.

این مطالعه طبق داده‌های جمع‌آوری‌شده از شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار فیلیپین است که شرکت‌هایی را در بخش‌های بانکی، حمل‌ونقل، مخابرات، انرژی، آب و مراقبت‌های بهداشتی پوشش می‌دهند.

مری گریس میراندیلا سانتوس (Mary Grace Mirandilla-Santos)، تحلیلگر سیاسی فیلیپینی در یک سمینار سازماندهی شده به‌وسیله سفارت آمریکا در فیلیپین گفت :

«اینها فقط از دست دادن درآمد هستند. وقتی مورد حمله قرار می‌گیرید ضررهای خاصی وجود دارد، درآمد یکی از آنها است. اما زیان‌های غیرمستقیم نیز وجود دارند.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.