about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری مرورگر Safari

محققان امنیتی آسیب‌پذیری در مرورگر Safari شناسایی کرده‌اند که با کد CVE-2015-1126 شناخته می‌شود. هکرها با استفاده از این آسیب‌پذیری می‌توانند، صفحات مخربی را ایجاد کرده و هنگامی‌که کاربر از آن دیدن می‌کند، به کوکی‌های HTTP هر سایتی دسترسی داشته باشند.

اکثر سایت‌ها به کاربران اجازه می‌دهند تا مشخصات احراز هویت خویش را در کوکی مرورگر ذخیره کنند. به همین دلیل با دسترسی به کوکی می‌توان به این اطلاعات دسترسی داشت.

تمامی نسخه‌های iOS، OS X و ویندوز آسیب‌پذیر هستند که این آسیب‌پذیری هم‌اکنون توسط اپل وصله شده است. به‌منظور بررسی امن بودن مرورگر می‌توان به آدرس تست آسیب‌پذیری کوکی مراجعه کرد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.