about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری سامانه ترافیک هوایی آمریکا

به‌تازگی سازمان هوانوردی فدرال آمریکا سامانه‌ رایانه‌ای جهت کنترل ترافیک هوایی آمریکا ایجاد کرده که مطابق گزارش‌ها دچار آسیب‌پذیری و هدف برای هکرها است.
سازمان هوانوردی فدرال آمریکا گزارش داد که این سامانه جدید که ایی‌آر‌ای‌ام (ERAM) نامیده می‌شود، موجب شده است که احتمال ردیابی و هک شدن پروازها دو برابر شود، چراکه سامانه مذکور از دو میلیون کد برای پردازش داده‌های ترافیک هوایی استفاده می‌کند که این کدها می‌توانند آسیب‌پذیر باشند. همچنین این سامانه به‌عنوان یک بنیاد و اساس برای دیگر فناوری‌های نوین استفاده می‌شود.
مدیر سازمان هوانوردی فدرال آمریکا، مایکل هورتا (Michael Huerta)، گفت: "سامانه ERAM موجب پیشرفت ما در فناوری اسب بخار شده است. این سامانه جدید افراد کنترل‌کننده را قادر می‌سازد تا هواپیماهای بیشتری را بر روی یک منطقه بزرگتر کنترل کنند که نتیجه آن امنیت، ظرفیت و بازدهی بیشتر است."
به اتمام رسیدن این سامانه همزمان با یک کشف جدید سازمان دیوان محاسبات آمریکا (GAO) بود. جی‌ای‌او یک سازمان تحقیقاتی، ارزیابی و حسابرسی کنگره آمریکا است که نقاط ضعف قابل‌توجه امنیتی در سامانه کنترل ترافیک هوایی آمریکا را کشف کرد.
گزارشی از سازمان دیوان محاسبات آمریکا نشان می‌دهد که هکرها می‌توانند از طریق ضعف‌های امنیتی موجب ایجاد اختلال در مسیر پروازها و همچنین آسیب به مسافران شوند. همچنین این سازمان گزارش داد که سامانه‌های حفاظت از هواپیماها همگی آسیب‌پذیر هستند.
طبق گزارش‌هایی از نشریه‌های تجاری هواپیمایی، سامانه جدید ERAM توسط شرکت لاکهیدمارتین (Lockheed Martin) توسعه یافت و اولین بار در ماه مارس 2012 در سازمان هوانوردی فدرال آمریکا واقع در شهر سالت‌لیک‌سیتی (Salt Lake City)، مرکز ایالت یوتا آمریکا، راه‌اندازی شد. لازم به ذکر است که این سامانه 370 میلیون دلار هزینه بر جای گذاشته است. این سامانه جایگزین یک سامانه ردیابی هواپیما به نام هوست (Host) شده است.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.