about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بر اساس ادعای برخی مقامات ارشد اسرائیل، نهادهای مسئول حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی این رژیم، در برابر تهدیدات سایبری آماده نیستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یوسف شپیرا (Yosef Shapira)، ناظر ارشد دولت اسرائیل، روز دوشنبه، 6 می، طی گزارشی مدعی شد که مسئولان تأمین امنیت زیرساخت‌های حیاتی این رژیم، برای مقابله با تهدیدات ویرانگر سایبری، به اندازه کافی آماده نیستند. این گزارش، بر اطلاعات طبقه‌بندی‌شده اداره امور سایبری، وزارتخانه‌ها و سایر نهادهای مسئول اسرائیل، از ژوئیه 2017، تا ژوئیه 2018، مبتنی است.

وبگاه سی تک (CTech)، به‌تازگی طی گزارشی، در این مورد نوشت:

فضای مجازی در سال‌های اخیر، به میدان جنگ بدل شده است. تفکر تروریستی و جرایم سازمان یافته، استفاده از حملات سایبری را افزایش داده‌اند. علاوه بر این، محدوده و اهداف این دست حملات نیز به صورت مداوم، درحال رشد هستند. بی‌شک توسعه فناوری‌هایی چون اینترنت اشیا، تجهیزات خودمختار و تکنولوژی‌های مشابه، تأثیر و حجم حملات سایبری را در آینده نزدیک، بیش‌ از پیش افزایش خواهد داد.

بر اساس گزارش بالا، بسیاری از نهادهای دولتی اسرائیل، موفق به ایجاد سیاست‌های امنیت سایبری، حفاظت و مدیریت از داده‌ها نشده‌اند.

 یوسف شپیرا، در پایان این یادداشت، با ناکافی ارزیابی کردن قدرت دفاعی نهادهای مربوط، به اشخاص و سازمان‌های مورد بررسی در این نسخه از گزارش، توصیه کرد که با تکمیل و گسترش شیوه‌نامه‌های خود، اطلاعات دقیق‌تری از وضعیتشان، در اختیار دولت بگذارند و سطح آمادگی خود را با سرعت بیشتری ارتقا بخشند.

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.