about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

آزمایش ویژگی جدید ویدئویی تیک‌تاک

تیک‌تاک ویژگی جدید ویدئویی خود را آزمایش کرد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ پلتفرم اشتراک‌گذاری ویدیو تیک‌تاک (TikTok) آزمایش یک حالت افقی جدید را با کاربران منتخب در سراسر جهان آغاز کرده است.

به گزارش بی‌بی‌سی، برخی کارشناسان اعلام کردند که این ویژگی به تیک‌تاک کمک می‌کند تا به طور مستقیم با پلتفرم‌های ویدئویی رقیب مانند یوتیوب (YouTube) رقابت کند.

ویدیوهای ویروسی که در حالت پرتره فیلم‌برداری می‌شوند به تیک‌تاک کمک کرده‌اند تا سریع‌ترین برنامه رسانه‌های اجتماعی جهان را در حال رشد داشته باشد.

با این حال، درخواست‌هایی در کشورهایی مانند ایالات متحده و استرالیا برای ممنوعیت آن به دلیل اتهامات تهدیدات امنیت ملی وجود دارد.

امسال تیک‌تاک گفت که میزبان ویدیوهایی تا 10 دقیقه خواهد بود. پلتفرم متعلق به چین قبلاً فقط ویدیوهایی با طول 3 دقیقه یا کمتر را مجاز می‌کرد.

پل تریولو (Paul Triolo)، کارشناس فناوری در شرکت مشاوره گروه آلبرایت استونبریج (Albright Stonebridge)، به بی‌بی‌سی گفت :

«تیک‌تاک مدتی است که با نسخه‌های طولانی‌تر ویدیوهای ۱۰ دقیقه‌ای وارد قلمرو یوتیوب شده و به طور مداوم از یوتیوب در میان جمعیت جوان‌تر بالاتر است. به نظر می‌رسد هدف در اینجا جلب توجه مخاطبان بالغ‌تری است که از یوتیوب برای ویدیوهای اطلاعاتی و یادگیری استفاده می‌کنند، جایی که حالت تمام صفحه مطلوب‌تر است.»

کارولینا میلانسی (Carolina Milanesi)، مؤسس مشاوره «The Heart of Tech»، اظهار داشت که ویژگی جدید، تیک‌تاک را برای سازندگان محتوا جذاب‌تر می‌کند.

وی در گفتگو با بی‌بی‌سی توضیح داد :

«کوتاهی ویدئوها به بخش بزرگی از تعامل اخیر یوتیوب تبدیل شده‌اند و تیک‌تاک باید نگران باشد که سازندگان حداقل برای بخشی از محتوای خود به یوتیوب مراجعه کنند.»

در عین حال، جاناتون هاچینسون (Jonathon Hutchinson)، مدرس ارشد دانشگاه سیدنی، معتقد است که یوتیوب و تیک‌تاک به پیشرفت خود ادامه خواهند داد.

وی خاطرنشان کرد :

«یوتیوب ارزش تولید، به‌طور قابل‌توجهی، بالاتری دارد و زمان بیشتری را از کاربران می‌برد تا با آن زیبایی‌شناسی تولید هماهنگ شوند. پلتفرم تولید محتوای تیک‌تاک کوتاه‌تر است و احتمالاً جذاب‌تر باقی خواهد ماند.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.