about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

آزمایش موفق هک شدن اتومبیل‌ها

با توجه به ماشین‌های فوق پیشرفته امروز و با توجه به پیشرفت روزانه فناوری در سراسر جهان، این امکان وجود که دارد که ماشین‌ها نیز مانند رایانه‌ها و گوشی‌های هوشمند هک شوند.
مجله آمریکایی کانسیومرریپورتس (Consumer Reports) از یک آزمایش که توسط اداره ملی تأمین امنیت بزرگراه‌ها (NHTSA) انجام شد، خبر داد. اداره ملی تأمین امنیت بزرگراه‌ها قسمتی از وزارت ترابری آمریکا است که وظیفه آن کنترل ترافیک و کاهش تصادفات و خسارات مالی و جانی در این کشور است.
در این آزمایش یک لپ‌تاپ درون اتومبیل قرار می‌گرفت و با آن ارتباط برقرار می‌کرد. یک هکر از طریق این لپ‌تاپ می‌توانست کنترل بوق، کمربند، ترمز و فرمان را در اختیار خود بگیرد.
مدیرعامل مجله کانسیومرریپورتس، جیک فیشر (Jake Fisher)، گفت: "اتومبیل‌های امروز بر اساس رایانه و شبکه عمل می‌کنند. درواقع رایانه کنترل همه قطعات ماشین ازجمله موتور، سامانه تعلیق، صندلی‌ها، آینه‌ها و حتی سامانه تهویه هوا را در اختیار خود قرار می‌دهد."
یکی از مقامات اداره ملی تأمین امنیت بزرگراه‌ها، فرانک باریک‌من (Frank Barickman)، بیان کرد، مشکل این نیست که ماشین‌ها به‌وسیله رایانه کنترل می‌شوند، بلکه مشکل اساسی این است که هکرها می‌توانند به‌راحتی از طریق همین رایانه‌ها کنترل آنها را در دست بگیرند.
مجله کانسیومرریپورتس در گزارشی اظهار داشت، باوجوداینکه هک شدن اتومبیل‌ها امری نگران‌کننده است، اما دلیل بر ترس و وحشت نمی‌شود.
جیک فیشر گفت: "مزایای این رایانه‌ها، بسیار بیشتر از خطرات آنها است. این موضوع (هک اتومبیل‌ها) دلیل بر حذف رایانه‌ها و استفاده از ماشین‌های قدیمی نمی‌شود."
علاوه بر این، مجله کانسیومرریپورتس بر این موضوع تأکید کرد که هک شدن اتومبیل‌ها فقط به‌وسیله رایانه داخل خود اتومبیل و توسط شخصی کار بلد و آشنا با نرم‌افزارهای خودرو انجام می‌شود.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.