about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

کوالکام می‌گوید آرم در تلاش است تا مجوز فناوری‌های خود را در بسته‌ای به شکل «همه یا هیچ» به‌طور مستقیم به تولیدکنندگان بفروشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ کوالکام با انتشار سندی مدعی شده که آرم می‌خواهد مدل تجاری خود را تغییر دهد و فروش مجوز استفاده از فناوری‌هایش را به حالت «همه یا هیچ» تبدیل کند. با این حساب، شرکت‌هایی که مجوز استفاده از پردازنده‌های مرکزی این شرکت را خریداری می‌کنند، نمی‌توانند GPU و TPU اختصاصی خود را داشته باشند، چون بخش‌های متفاوت چیپست هم جزو قرارداد انحصاری آن‌ها خواهد بود.
به گزارش SemiAnalysis، آرم و کوالکام بر سر خرید شرکت Nuvia و تولید تراشه‌های دسکتاپ (و سرور) به دادگاه رفته‌اند. کوالکام اخیرا سندی را به دادگاه فرستاده که به تغییر مهمی در مدل تجاری آرم اشاره دارد. این شرکت می‌گوید آرم حداقل از ماه اکتبر 2022 به یک یا چند مورد از مشتریان کوالکام اعلام کرده که اگر به‌طور مستقیم با این کمپانی قراردادی بر اساس تعداد فروش محصولات خود نبندند، از سال 2025 نمی‌توانند از تراشه‌های مبتنی بر معماری ARM استفاده کنند.

کوالکام همچنین مدعی شده که آرم حداقل یکی از این تولیدکنندگان را به محرومیت از بازار تهدید کرده است. آرم افزون بر تلاش برای تنظیم قراردادهایی که کوالکام و دیگر تولیدکنندگان تراشه را از معامله با سازندگان محصولات مختلف خارج می‌کند، سعی دارد این برندها را وادار کند تا سایر فناوری‌های مورد نیاز خود (مثل GPU و NPU) را هم فقط از این شرکت بگیرند.

تصمیم آرم به ضرر گوگل و سامسونگ خواهد بود

به عبارت دیگر، آرم می‌خواهد سایر مالکیت‌های فکری خود را در بسته‌ای همراه با مالکیت فکری CPU قرار دهد تا خریداران یا همه این مجوزها را خریداری کنند یا به هیچ کدام دسترسی نداشته باشند. بر این اساس، ساخت پردازشگرهای گرافیکی اختصاصی مثل پردازشگر گرافیکی AMD برای سامسونگ یا GPU آدرنو از کوالکام ناممکن می‌شود.

افزون بر این، شرکت‌هایی مثل گوگل هم احتمالا نمی‌توانند واحدهای پردازش تنسور (TPU) اختصاصی خود را درون تراشه‌های گوشی‌های خود قرار دهند. گوگل از این TPU برای قابلیت‌های یادگیری ماشینی، دوربین، پردازش صدا و غیره استفاده می‌کند.

کوالکام می‌گوید آرم حق ندارد تا چند سال دیگر قراردادهای فعلی را تغییر دهد و در واقع نباید بتواند مشتریان این شرکت را به دریافت هزینه بیشتر بابت سایر مالکیت‌های فکری خود وادار کند. اگرچه آرم هنوز اطلاعات دقیقی در این رابطه منتشر نکرده، اما گفته که ادعاهای کوالکام غیردقیق هستند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.