about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

آخرین مهلت معرفی ارز دیجیتال تلگرام مشخص شد

بر اساس یک سند غیررسمی در کانال تلگرامی Tgram، آخرین مهلت معرفی ارز دیجیتال گرام و شبکه باز تلگرام (TON) مشخص شد.

به گزارش کار گروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ طبق این سند، اگر پلتفرم غیرمتمرکز تلگرام تا تاریخ ۳۱ اکتبر سال ۲۰۱۹ راه‌اندازی نشود، کلیه توافقنامه‌های خرید توکن‌های گرام (به صورت یک طرفه) لغو خواهد شد.

در رابطه با توزیع توکن‌های گرام، در توافقنامه به امضا رسیده میان تلگرام و سرمایه‌گذاران خصوصی، نسبت به قلمروهای قضایی مختلف، الزامات قانونی رعایت شده است. نکته مهم این توافقنامه این است که در صورت راه‌اندازی نشدن شبکه تا تاریخ ۳۱ اکتبر ۲۰۱۹، این قرارداد باطل و بی اعتبار خواهد شد.

در سند به انتشار رسیده توسط Tgram، نام پاول دروف، بنیانگذار تلگرام، به چشم می‌خورد اما امضا یا تاریخی در آن موجود نیست. در این سند همچنین آدرس یکی از دفترهای رسمی تلگرام در جزایر ویرجین درج شده است.

بر اساس گزارشات قبلی، هدف TON ارائه راهکاری جدید برای تبادل داده است که از یک ارز دیجیتال داخلی به نام گرام (Gram) قدرت می‌گیرد.

چندی پیش، چند منبع آگاه اعلام کردند که شبکه غیرمتمرکز تلگرام احتمالا تا پایان مارس ۲۰۱۹ یعنی نهایتا تا دو ماه دیگر معرفی خواهد شد. با این حال، این منابع در گفتگو با کوین تلگراف تاکید کردند که پاول دروف، بنیانگذار تلگرام، مایل به اعلام زمان دقیق انتشار TON نیست و تاریخ احتمالی (ماه مارس) می‌تواند تغییر کند.

براساس یک گزارش دیگر از خبرگزاری روسی The Bell، تیم دروف به سرمایه‌گذاران گفته است که ۹۰ درصد از TON آماده شده اما به دلیل ذات نوآورانه توسعه، امکان به تعویق افتادن انتشار رسمی وجود دارد.

تلگرام در دو دوره پیش فروش خصوصی توکن‌های گرام، حدود ۱.۷ میلیارد دلار سرمایه جذب کرده است. در اولین دوره جذب سرمایه خصوصی، در تاریخ ۱۳ فوریه ۲۰۱۸، این شرکت حدود ۸۵۰ میلیارد دلار از ۸۱ سرمایه‌گذار دریافت کرد و سندی به امضای مدیرعامل تلگرام، پاول دورف و تأیید برادرش، نیکولا، در سایت رسمی کمیسیون بورس و تبدلات ایالات متحده (SEC) مبنی بر جذب سرمایه برای توسعه بلاک چین TON و پیام‌رسان تلگرام به ثبت رسید. سپس در ماه مارس ۲۰۱۸، ۸۵۰ میلیون دلار دیگر از ۹۴ سرمایه‌گذار جذب شد.

طبق این خبر، تلگرام تا ۳۱ اکتبر ۲۰۱۹ فرصت دارد تا پلتفرم مبتنی بر بلاک چین خود را راه‌اندازی کند در غیر اینصورت مجبور به پرداخت غرامت سنگین به سرمایه‌گذاران خواهد شد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.