about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سید ابوالحسن فیروزآبادی پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح فاز دوم شبکه ملی اطلاعات بابیان اینکه شبکه ملی اطلاعات براساس اصول انقلاب در حال شکل‌گیری است، اظهار کرد: در دولت یازدهم به شبکه ملی اطلاعات توجه خاصی شد و شاید بتوانیم آن را در رأس موارد موفق کارنامه دولت یازدهم قرار دهیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه در راستای تبیین الزامات و خصوصیات این شبکه نیازمند توجه به 24 نظام بودیم، اظهار کرد: خودگردانی مدیریت، خود اختیاری در طراحی فنی، حکمرانی در شبکه، بلوغ شبکه، رصد متمرکز، شبکه‌های مستقل اختصاصی برای زیرساخت‌های حیاتی کشور و داشتن مهندسی ترافیک داخلی بخشی از این نظامات است.
وی خاطرنشان کرد: خدمات پایه کاربردی نظیر ایمیل، پیام‌رسان و موتور جستجو هم گام‌های بعدی هستند که اقدامات خوبی در راستای آن صورت گرفته است و ظرف یک سال آینده شبکه‌های پیام‌رسان داخلی جایگزین خارجی می‌شوند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی بابیان اینکه در بخش خدمات سلامت هم پدر و مادرها نیازمند فضایی سالم برای فرزندان خود در برابر حجم عظیم اینترنت هستند، گفت: شاید در کشور ما به نسبت دیگر کشورها اتفاق خاصی صورت نگرفته بود اما امیدواریم با شبکه ملی اطلاعات فضای موردنیاز آن‌ها را هم پاسخگو باشیم تا شبکه‌ای مطابق نیاز افراد و سنین خاص شکل گیرد.
فیروزآبادی بابیان اینکه در فضای مجازی یک عدم توازن در بخش اقتصاد مشاهده می‌شود، متذکر شد: لایه تلکام 35 درصد اقتصاد این فضا را به خود اختصاص داده و این حجم در دولت یازدهم بزرگ‌تر شده است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه 53 درصد اقتصاد در حوزه کسب‌وکارهای تراکنش مالی است، گفت: اقتصاد فضای مجازی 40 میلیارد دلار است که با آن فاصله زیادی داریم.

 

تازه ترین ها
همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تعمیق می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.

شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.