about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نرم افزار گپ ویدئویی آنلاین زوم که در ایام همه گیری کرونا مورد توجه قرار گرفته، برای جلب رضایت شاکیان خود مجبور به پرداخت جریمه 85 میلیون دلاری شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از رویترز، حملات هکری متعدد به زوم و کاربران آن منجر به نقض حریم شخصی افراد و سرقت اطلاعات آنها شد. از همین رو برخی کاربران از این شرکت شکایت کردند که در نتیجه زوم موظف به پرداخت جریمه ۸۵ میلیون دلاری برای جلب رضایت این افراد شد.

در شکایت یادشده زوم به علت نقض حریم شخصی کاربرانش و امکان دسترسی به گپ های کاربران توسط هکرها مجرم شناخته شده است. زوم علاوه بر پرداخت جریمه موظف است اقدامات امنیتی جدی تری را به اجرا بگذارد که از آن جمله می توان به هشدار به کاربران خود در مورد استفاده از اپلیکیشن های ثالث و ارائه آموزش های مرتبط با حریم شخصی به کارکنان این شرکت اشاره کرد.

با توجه به کثرت شاکیان شرکت زوم مبلغ پرداختی به هر یک از آنان رقمی بین ۱۵ تا ۲۵ دلار خواهد بود و البته هزینه های قضایی رسیدگی به این پرونده نیز باید توسط زوم پرداخت شود. زوم مدعی است حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران را به عنوان اولویت درجه اول مورد توجه قرار داده است.

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.