about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

«دولت همراه» وارد فاز نهایی شد

مهدی بینا، مدیرکل مرکز فاوا گفت: پروژه راه اندازی خدمات «دولت موبایل» به زودی نهایی می‌شود و این سرویس روی تمامی پلتفرم‌های پرداخت درحال تست است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مهدی بینا، با بیان اینکه پروژه «دولت همراه» به عنوان بستری برای ارائه و دریافت خدمات دولت از طریق موبایل و دستیابی به هدف «دولت هوشمند»، مراحل نهایی را می گذراند، گفت: خدمات قابل ارائه از طریق این پروژه، به صورت یکپارچه روی تمامی کانال های قابل ارائه موبایل در حال نهایی سازی و تست است.

وی در مورد کانال های موبایل گفت: امکان استفاده از خدمات دولت از طریق موبایل با کانال‌هایی چون «کد دستوری، پیامک، IVR ، اپلیکیشن و شبکه های اجتماعی» فراهم شده و این پروژه فاز نهایی را می گذراند.

مدیرکل مرکز فاوا و امنیت نهاد ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: در کنار این، در حال تست و نهایی سازی سیستم های مرتبط با خدمات موبایل از جمله سیستم احرازهویت و امضای دیجیتال و نیز NFC، هستیم که در صورت اتمام این موارد، ارائه خدمات دولت همراه آغاز می شود.

بینا با بیان اینکه مرکز گسترش فناوری اطلاعات ایران وظیفه مدیریت و کنترل و نظارت این پروژه را به عهده دارد، افزود: در این پروژه نهاد ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات به عنوان لایه حاکمیت حضور دارند و بخش خصوصی نیز مسئولیت به تصویرکشیدن این خدمات را برای مردم به عهده خواهد داشت.

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.