about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای اعلام کرد: «جت فیلتر» بد افزاری است که اقدام به استخراج ارز دیجیتال می کند و مردم از نصب آن خوداری کنند.

بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه تهران در دستوری قضایی، فعالیت پیام رسان تلگرام در ایران را از دهم اردیبهشت ماه ممنوع کرد و به فیلترینگ آن حکم داد؛ پس از آن بدافزارهای مختلفی تحت عنوان هایی چون تلگرام بدون فیلتر و فیلترشکن منتشر شدند و فضای مجازی کشور را آلوده کردند.

در همین پیوند مرکز ماهر روز دوشنبه اعلام کرد: برنامه «جت فیلتر» یکی از بدافزارهایی است که درروز های اخیر، در حال انتشار در کانال های تلگرامی است؛ نام واقعی این برنامه «Android System Web View» است که پس از نصب با نام «MainActivity» روی دستگاه قرار می گیرد.

گزارش مرکز ماهر تاکید دارد که این بدافزار بدون آنکه کاربر متوجه شود، در پس زمینه اقدام به استخراج ارز دیجیتال «مونرو »کرده و از توانایی دستگاه سوءاستفاده می کند؛ مونرو (Monero) یک ارز دیجیتال امن، خصوصی و غیر قابل ردیابی است. 

بنابر اعلام مرکز ماهر، «جت فیلتر» در دستگاه موبایل همانند کامپیوتر کاربر متوجه تغییرات ایجاد شده یا کندی نمی شود و احتمال اینکه متوجه این سوءاستفاده شود، بسیار پایین است. 

مرکز ماهر نسبت به این بد افزار هشدار داده و از کاربران خواسته است از نصب آن خوداری کنند. 

«محمد جواد آذری جهرمی » وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات روز 26 اردیبهشت ماه امسال در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران تاکید کرد: ترویج زیاد در استفاده از فیلترشکن ها امنیت فضای مجازی را با چالش مواجه می کند.

وی مقابله با این فیلترشکن ها را به دلیل تنوع، تعدد و پیچیدگی هر کدام کار ساده ای ندانست و گفت: چالش های این بخش در یک ماه گذشته به مسئولان اعلام شده است.

آذری جهرمی افزود: وضعیت و شرایط چالش های امنیت سایبری به صورت مستمر به مرکز ملی فضای مجازی گزارش می شود.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.