about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

ویندوز 10، برای متوقف ساختن نصب به‌روزرسانی‌ها در هنگام استفاده از این سیستم عامل، از یادگیری ماشینی بهره خواهد برد.


به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به ادعای کاربران، یکی از جنبه‌های خسته‌کننده ویندوز 10، اجرای به‌روزرسانی‌ها، زمانی است که کاربر در حال استفاده از سیستم‌عامل یا نرم‌افزارهای آن است. درحالی‌که مایکروسافت اعلام کرده است به زودی این موضوع آزاردهنده را با اجرای قابلیت‌های جدیدی، به‌منظور ایجاد وقفه زمانی در به‌روزرسانی، برطرف خواهد کرد، اما همچنان بسیاری از کاربران سیستم‌عامل ویندوز 10، از این موضوع شکایت دارند که اجرای به‌روزرسانی‌ها، سبب راه‌اندازی مجدد سیستم آن‌ها، در زمان کار می‌شود.

مایکروسافت، در واکنش به این موضوع، به کاربران خود گفته است که از این مشکل، آگاهی کامل دارد و به دنبال برطرف ساختن آن است. دونا سارکار، مدیر برنامه Windows Insider شرکت مایکروسافت، دراین‌باره توضیح داد: «ما مطلع هستیم و برای حل این مشکل، نسبت به تغییر منطق راه‌اندازی مجدد سیستم‌ها در هنگام به‌روزرسانی، اقدام کرده‌ایم.» مایکروسافت، همچنین اعلام کرده است که برای حل این مشکل، با بهره‌گیری از فناوری یادگیری ماشینی، از یک مدل پیش‌بینی استفاده کرده است که بهترین زمان ممکن، برای راه‌اندازی مجدد سیستم‌عامل و نصب به‌روزرسانی‌ها را پیش‌بینی می‌کند.

سارکار در این زمینه، ادامه می‌دهد:

ما با استفاده از ابزار جدیدمان، تنها این موضوع را چک نمی‌کنیم که آیا شما پیش از راه‌اندازی مجدد سیستم، در حال استفاده از آن هستید یا خیر، بلکه به دنبال پیش‌بینی این موضوع هستیم که آیا شما، برای صرف یک فنجان قهوه از پشت میز خود بلند شده‌اید و خیلی زود، بازخواهید گشت یا خیر.

مایکروسافت این سیستم جدید را به‌صورت داخلی، مورد آزمایش قرار داده و می‌گوید به نتایج امیدوارکننده‌ای دست‌یافته است. سازنده این نرم‌افزار جدید، به‌صورت مداوم، در حال به‌روزرسانی کردن آن است و هم‌اکنون، این نرم‌افزار، در بخش Windows Insider شرکت مایکروسافت، در حالت آزمایش قرار دارد. بخش Windows Insider، یکی از بخش‌های شرکت مایکروسافت است که در زمینه آزمایش محصولات این شرکت، فعالیت می‌کند.

اگر این محصول جدید مایکروسافت، به تایید نهایی برسد، می‌تواند به یکی از جنبه‌ های خسته‌ کننده ویندوز 10، پایان بدهد.

 

تازه ترین ها
پشتیبانی
1405/04/27 - 12:02- اروپا

پشتیبانی غرب از اوکراین در عملیات‌های سایبری علیه روسیه

به گفته محققان، کشورهای غربی از کی‌یف در عملیات‌های سایبری علیه روسیه حمایت می‌کنند.

تحریم‌های
1405/04/27 - 09:31- اروپا

تحریم‌های جدید علیه شبکه‌های سایبری روسیه

بریتانیا ۲۴ فرد و نهاد را به اتهام دخالت در حملات سایبری مرتبط با روسیه تحریم کرد.

هشدار
1405/04/26 - 17:58- آمریکا

هشدار فدرال رزرو در مورد وابستگی به واردات هوش مصنوعی

افزایش سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های هوش مصنوعی می‌تواند کسری حساب جاری ایالات متحده را افزایش دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.